Kelderisolatie

Kelderisolatie

Uw kelder laten isoleren? Goed idee! Zo bespaart u niet alleen een deel energiekosten op lange termijn. Het verhoogt ook uw welbehagen en comfort in huis. Voor onze kelderisolatie vertrouwen wij op isolatieschuim van Fomicom omwille van de flexibele toepasbaarheid in alle soorten kelders en de hoge kwaliteit en isolatiewaarde.

kelderisolatie schuim

Waarom uw kelder laten isoleren?

Uw kelder isoleren is goed voor uw portemonnee.  Zo kan een (na-) isolatie van uw kelder tot wel 10% energiebesparing opleveren. Indien u meerdere isolatietechnieken toepast gaat dat nog ettelijke procenten omhoog. Bovendien wordt ook uw investering in isolatie aangemoedigd met isolatiepremies van de overheid.

Zelfs bij kelders met bescheiden hoogtes is het al de moeite om te gaan isoleren. Wanneer u bijvoorbeeld een kelderplafond isoleert, verhoogt meteen het warme gevoel bij de bovenliggende vloer, wat dan dikwijls een leefruimte zal zijn. Zo voorkomt u dat koude lucht van in kelder ook uw vloeren afkoelt. Zeker in de winter voelt u dat wanneer u op de vloer loopt.

Hoe gebeurt kelderisolatie?

Bij de meeste isolatiewerken wordt er gebruik gemaakt van PUR-schuim, plaatisolatie of isolatiedekens. Wij kiezen echter voor een speciaal isolatieschuim: Fomicom. Dit schuim heeft een mooie isolatiewaarde en voorkomt koudebruggen, condens, schimmels en blokkeert ook irritante geuren.

Wat kost het laten isoleren van uw kelder?

Een (kruip)kelderisolatie met ons isolatieschuim kost ongeveer 20 tot  50 euro per m², afhankelijk van de oppervlakte en de moeilijkheid van de werken. De investering verdient zichzelf dus sowieso snel terug. U kunt ook de prijs wat drukken wanneer u van isolatiepremies geniet. Die voorwaarden verschillen van woning tot woning. Ga zeker eens na hoe het bij u zit.

Uw kelder laten isoleren? Reken op Renovatec!

Overweegt u om uw kelder te isoleren en wilt u graag de situatie eerst in kaart laten brengen? Dan komen onze experts graag tot bij u voor een vrijblijvende analyse en een offerte op maat. Contacteer ons gerust voor een afspraak!

Vertrouw op de gevelexpertise van Renovatec

Uw kelder laten isoleren met schuim?